Iskola-előkészítő nagycsoport (5-6 év)

JÁTSZVA AZ ISKOLÁBA!

Óvodából iskolába kerülni nagy esemény minden gyermek életében. Sokszor azonban nagyon éles a váltás, hiszen más a környezet, más a rendszer, mások az elvárások. Mi mégis hisszük, hogy minden gyermek képes felvenni az új ritmust, alkalmazkodni az új szokásokhoz és jól teljesíteni – ha felkészülten és biztos alapokkal kezdi el az első osztályt.

Ezért döntöttünk úgy 2017-ben, hogy nagycsoportosok számára elindítjuk iskola-előkészítő csoportunkat. Komplex és átfogó programunk célja, hogy sikeres és pozitív élményekkel teli legyen az iskolakezdés. Ebben az átmenetinek is nevezhető évben kifejezetten olyan készségeket és képességeket fejlesztünk, amelyekkel a gyermekek könnyedén és stressz mentesen nézhetnek szembe az iskolai elvárásokkal.

Fontos azonban hangsúlyozni, hogy nálunk a célok nem írják felül alapelveinket, így a gyermek továbbra is gyermek marad, a tanulás játék, a környezet pedig szeretetteljes.

Kiknek ajánljuk?

  • Akiknek fontos, hogy gyermekük érzelmileg, értelmileg, szociálisan és fizikálisan is felkészüljön az iskolára;
  • Akik gyermeküket kéttannyelvű (angol-magyar) iskolába szeretnék beíratni;
  • Akik szeretnék, hogy gyermekük önállóan helyt álljon a mindennapi életben;
  • Akik szeretnék, hogy gyermekük jövője biztos alapokkal induljon;
  • Akik tudják, hogy érdemes gyermekük jövőjébe fektetni.

Módszereink és programjaink, amivel felkészítjük gyermekét az iskolára:


Nézze meg Ön is, milyen egy boldog óvodás hétköznapja!
Nyílt napjainkon az érdeklődő családok másfél órát tölthetnek el a csoportban, majd ezután részletes tájékoztatást adunk programunkról.

Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket a +36-30-343-1667-es telefonszámon vagy írjon az info@angolpalanta.com e-mail címre.