Iskola-előkészítő program

JÁTSZVA AZ ISKOLÁBA!

Óvodából iskolába kerülni nagy esemény minden gyermek életében. Sokszor azonban nagyon éles a váltás, hiszen más a környezet, más a rendszer, mások az elvárások. Mi mégis hisszük, hogy minden gyermek képes felvenni az új ritmust, alkalmazkodni az új szokásokhoz és jól teljesíteni – ha felkészülten és biztos alapokkal kezdi el az első osztályt.

Ezért döntöttünk úgy 2019-ben, hogy elindítjuk iskola-előkészítő programunkat. Komplex és átfogó programunk célja, hogy sikeres és pozitív élményekkel teli legyen az iskolakezdés. Ebben az iskola előtti évben kifejezetten olyan készségeket és képességeket fejlesztünk, amelyekkel a gyermekek könnyedén és stressz mentesen nézhetnek szembe az elkövetkezendő iskolai elvárásokkal.

Fontos azonban hangsúlyozni, hogy nálunk a célok nem írják felül alapelveinket, így a gyermek továbbra is gyermek marad, a tanulás játék, a környezet pedig szeretetteljes.

Miért tartjuk fontosnak programunkat?

  • A gyermekek érzelmileg, értelmileg, szociálisan és fizikálisan is felkészülnek az iskolára;
  • Egy kéttannyelvű (angol-magyar) iskolába is jelentkezhetnek;
  • Önállóan helyt tudnak majd állni a mindennapi életben.

Módszereink és programjaink, amivel felkészítjük gyermekét az iskolára:


Nyílt napjainkon az érdeklődő családok másfél órát tölthetnek el a csoportban, majd ezután részletes tájékoztatást adunk programunkról.

Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket a +36-30-343-1667-es telefonszámon vagy írjon az info@angolpalanta.com e-mail címre.